TEPLáKY NEMUSí BýT JEN NA DOMA: ZJISTěTE, JAK BýT TRENDY A V POHODLí PO CELý DEN

Tepláky jsou drtivou většinou společnosti vnímány jako domácí nebo sportovní oděv. Aktuální módní trendy však mluví jinak! Tepláky již zdaleka nemusí být jen kouskem oblečení, který si vezmete k televizi nebo k práci na zahradě. Jednoduše je můžete zakomponovat i do trendy módního outfitu. Jak na to?

Kombinace formálního a ležérního stylu je čím dál více obvyklá a moderní. Již dávno jsme upustili od striktních módních pravidel. V ulicích běžně vidíme kombinace šatů a tenisek, nebo naopak roztrhaných džínů a balerínek či jiných společenských bot. V módě zkrátka pravidla neexistují, kreativitě se meze nekladou a představivost má naprostou volnost. Právě v tomto duchu se nese i boření dogmatu o tom, že tepláky jsou pouze domácí oděv. Tomu už tak totiž dávno není. Tepláky se dají nosit jak na doma, tak i na ven. V kombinaci s těmi správnými kousky dokážete i tímto způsobem vykouzlit ten nejstylovější outfit, který bude trendy a navíc pohodlný.

 

Čtěte také: Módní stylistka radí: S těmito kousky se nadobro rozlučte, nejsou trendy ani lichotivé. Zapomeňte nejen na kárované košile

V jarním období máme tendenci nejen udělat pořádný generální úklid celého obydlí, ale také protřídit svou skříň. Právě v ní totiž mnohdy najdeme kousky, které už tam dávno nemají co dělat. A tak nastává ten nejvyšší čas na to se jich zbavit. Jakým kouskům dát nadobro sbohem? S tím radí módní stylistka Caitlyn James.
Číst více

Tepláky již dávno nejsou módní faux pass

Dříve byly tepláky považovány za módní faux pass, ale tyto dny jsou již dávno pryč. I když rádi nosíme džíny, formální kalhoty, nebo třeba sukně, volným, pohodlným a měkkým teplákům se vyrovná máloco. Právě proto se také staly naším favoritem, a to zejména v posledních sezónách. Nyní víme, že oblečení může být flexibilní, a pokud jde o to, co nosit s tepláky, už nejsme omezeni jen na párování s mikinami nebo jednobarevnými tričky.

Dokonce i světové celebrity milují tuto pohodlnou volbu oblečení. Existuje mnoho způsobů, jak experimentovat s naší vlastní sbírkou a kombinovat kousky, které jsme měli zafixované jako ty na doma s těmi, které nosíme do společnosti. Pokud však stále váháte, jak nosit tepláky mimo domov, ať už míříte do kanceláře nebo na večeři s přáteli, přinášíme několik nápadů.

Kombinujte tepláky s trenčkotem

Teplákové kalhoty představují zajímavý kontrast k formálnímu stylu. A právě tento zábavný kontrast tvoří unikátní celek, který z nějakého důvodu velmi dobře funguje. Ačkoliv by se to tak na první dobrou nemuselo zdát, spojení tepláků a trenčkotu funguje naprosto skvěle. 

A co pod trenčkot? Sáhněte například po elegantním roláku ve stejném odstínu, jako jsou tepláky. Další stylové doplňky mohou být šátek a sluneční brýle, což skvělá kombinace na jaro. Pokud hledáte pohodlný a stylový vzhled, zvolte sportovní tenisky a volnější kalhoty, které dodají vašemu outfitu neformální šmrnc a jsou ideální na každodenní nošení.

 

Čtěte také: Kabelky na jaro 2024: Tento trend je letošním trhákem. Pořiďte si kousek v bervě jednoho ovoce

Jaké ovoce k létu neodmyslitelně patří? Přece třešně! Slaďoučké plody nás letos potěší nejen coby lahodná pochoutka, ale jejich tóny v době zrání se promítly také do módy. Je to totiž právě třešňová barva, v níž vám nesmí chybět nová kabelka! Jakou si vybrat?
Číst více

Stylizujte svůj outfit do 70.let

Své tepláky doplňte třeba ležérní košilí v dřevorubeckém stylu, tedy károvanou nebo lněnou košilí. K tomu přidejte velké sluneční brýle, které připomínají takové jako ze 70. let a celý outfit dolaďte elegantní kabelkou. Jedná se o skvělý outfit, který můžete nosit doma, při procházkách městem či při návštěvě kavárny.

 

Tepláky a vysoké podpatky? Proč ne!

Jak již bylo řečeno, v módě se kreativitě meze nekladou, a tak si na sebe klidně můžete vzít tepláky a k nim boty na podpatku! Tento kontrast vytváří sportovní dojem, který ale zároveň působí žensky, elegantně a stylově. Samozřejmě víme, že tak extrémní kombinace různých stylů je pro některé dámy velkým výstupem z komfortní zóny. Vězte ale, že se jedná pouze o to, si na určitý styl oblékání zvyknout. A věřte tomu, že pohodlí tepláků se nic nevyrovná!

 

Související články

2024-04-16T03:55:04Z dg43tfdfdgfd