TIP: CHYSTáTE SE V LéTě KEMPOVAT? ŠIKOVNá APLIKACE VáM UšETří NERVY A čAS

Kempování je skvělý způsob, jak poznat zemi bez ubytování v drahém hotelu. Kvůli vysoké poptávce však také ubývá míst pro kempování, zejména v hlavní sezoně a v populárních destinacích. Rezervační portál camping.info nabízí kromě aplikací pro Android a iOS také webovou aplikaci, která vám umožní na několik kliknutími zjistit, který kemp ve vaší prázdninové destinaci má zaručeně volné místo.

Funguje to jednoduše: Najděte si volné místo

Chcete-li zjistit, zda je ve prázdninovém regionu, do kterého se chystáte, ještě zaručeně volné místo, zadejte nejprve všechny příslušné údaje do vyhledávání na webu camping.info. Na mapě se pak zobrazí všechny kempy, které mají v období vaší dovolené zaručeně volné místo.

 

Díky integrovanému systému on-line dostupnosti, který bude postupně zaváděn v kempech po celé Evropě, umožňuje web camping.info provozovatelům kempů optimalizovat využití jejich kapacity a informovat rekreanty v reálném čase o dostupnosti míst.

Podle vývojářů je v aplikaci uloženo více než 23 000 kempů a přes 18 000 dalších míst v celé Evropě. Na mapě lze zobrazit nejen přesnou polohu kempů, ale také spoustu užitečných informací o kempu a jeho okolí. Mapy lze navíc používat i v režimu offline.

 

Pro ty, kteří dávají přednost podrobnému vyhledávání, nabízí aplikace různá kritéria filtrování: zda je kemp vhodný pro psy, zda je místo v polostínu, jaká je vzdálenost od moře a další. Při výběru kempu mají uživatelé k dispozici také více než 250 000 recenzí, fotografií a videí od ostatních uživatelů.

Praktické: Jakmile najdete vhodný kemp s volným místem, můžete si jej přímo rezervovat prostřednictvím online portálu. Aplikace také nabízí různé doplňkové služby ve vybraných kempech, slevy a soutěže. Kromě webové aplikace jsou k dispozici i aplikace pro Android a iOS.

Zdroj: Camp info, Google Play

2024-05-05T06:04:47Z dg43tfdfdgfd