TRENDY VZOR SEZóNY: VýRAZNé VERTIKáLNí PRUHY VšECH BAREV SVěDčí POSTAVě A OžIVí I FáDNí STřIHY

Proužky jsou vzorem, který nestárne. Nemůžou tak chybět ani v současné módní sezóně. A velmi výrazně se v ní propisují především ty, které míří shora dolů. 

Horizontální, diagonální, vertikální nebo všechny najednou? I to je cesta, jak nakládat s nestárnoucím vzorem v podobě proužků a pruhů. Pokud ale máme vybrat jeden směr, kterým se trendy ložení oblíbeného vzoru právě ubírá, pak jsou to ty, které míří odshora dolů.

Jako rozkvetlá louka. Trendy jara 2024 oblékly módu i doplňky do květů všech tvarů a velikostí

Široké pruhy nabízí extravaganci

Vertikální vzory o různých šířkách tak stylově zdobí módní střihy šatů, košil, kalhot i kabelek. A neskutečně jim to sluší. V klasickém černobílém provedení podtrhly trendy široký střih elegantních kalhot a proměnily je v prudce módní, extravagantní kousek, který nikdo nepřehlédne.

Baby pink je trendem jara 2024: Do nevinného odstínu se vybarvila i nejnovější návrhářská kolekce zpěvačky Rity Ory

Pastelové barvy sluší všem variantám

Světle modrá varianta příjemně širokých proužků na lněné halence s nadýchanými rukávy zase vytváří zajímavou optickou hru, která využívá rozšířeného střihu blůzky a kouzlí tak s proužky s každým jejím pohybem.

Stejně dynamicky pak dovedou široké pruhy ložené vertikálním směrem pozvednout minimalistický střih přiléhavých midi šatů s rukávy, kde se optický efekt snadno postará o dokonalé tvary jejich nositelky.

Džínová novinka jara 2024: Metalický povrch ozdobil kovovými odlesky všechny klasické kousky z denimu

Nekonečné možnosti, vždy slušivý výsledek

A výčet kousků, kterým široké proužky padnou, a definují tak jednoznačně univerzálně slušivý trend ze všeho, na čem spočinou, může být takřka nekonečný. O tom vás ostatně může přesvědčit naše přiložená fotogalerie. V té najdete nejen zmíněné pruhované šaty, kalhoty či blůzu, ale i celou řadu další inspirace, jak vertikální pruhy vkusně zařadit do aktuálního šatníku.

Na aktuální pruhované modely se podívejte do galerie pod článkem.

Související články

2024-04-28T07:18:13Z dg43tfdfdgfd