TěCHTO PěT ZNAMENí NEPOUšTěJTE KE GRILU: BERANI UMí JEN POUčOVAT, LVI SE NESOUSTřEDí A SNADNO SPáLí VšECHNO MASO

Grily už se rozpalují a na dálku cítíme, jak se na nich připravují voňavé masíčko, zelenina či další lahůdky. Může se ovšem stát, že se příjemná vůně změní v nepříjemný zápach spáleniny. Jsou prostě lidé, kteří by měli jen konzumovat. Víte, která znamení horoskopu ke grilu nepouštět?

Grilovací talent nemá každý

Před sebou máme několik měsíců s příjemným počasím, tedy i několik měsíců posezení u venkovního grilu. A oblíbenost grilování u nás stále stoupá. Češi se v přípravě pokrmů na grilu vyžívají, čemuž jdou naproti i řeznictví nebo supermarkety, které nabízejí maso naložené v marinádě a různé grilovací klobásky.

Ani to však většinou nepomůže ugrilovat šťavnatý kousek těm, co moc talentu k této disciplíně nemají.

Některá znamení zvěrokruhu proto držte od grilu raději dál nebo je nechte dělat jen jednodušší pokrmy.

Pět znamení, která jsou mistry v grilování: Vodnář musí mít rybu, Kozoroh umí zvěřinu a Panna vyšvihne šťavnaté karbanáky

Beran (21. března – 19. dubna): Nejraději poučují

Temperamentní, ale zároveň trochu líní Berani jsou mistry v poučování. Myslí si, že všechno umí nejlépe a že všemu rozumějí. Když se začnou motat kolem grilování, můžete čekat problémy.

Co tedy s nimi? Nechte je, ať radí, kývejte a dělejte si všechno dál podle sebe. A pokud budou trvat na tom, že sami připraví večeři, nejjednodušší bude grilovaná vinná klobása. Do marinády ji ale pro jistotu naložte sami.

Jarní detox podle horoskopu: Lvi musí mít čerstvé ovoce, Býkům prospěje salát z mrkve, Kozorohům zelené smoothie

Lev (23. července – 22. srpna): Své nedostatky nepřipustí

Lvi jsou rození vůdci, proto je mezi nimi tolik generálů, panovníků i manažerů. Jsou sebestřední a nepřipustí, že by snad udělali nějakou chybu. Mají strach, aby nespadli do průměru. Bojí se i ztráty oblíbenosti.

Protože žádnou vlastní nedokonalost nepřipustí, s jistou dávkou dramatičnosti se postaví ke grilu. Pokud je včas nezastavíte, nastane pohroma v podobě spáleného a přesoleného masa. Jediným řešením je vnutit jim něco jednoduššího. Například je přesvědčit, že grilované brambory od nich jsou prostě nejlepší. Pořád je ale sledujte, aby něco nezkazili.

Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu

Váhy (23. září – 22. října): Milují společnost

Ve společnosti jsou jako doma, proto Váhy nevynechají žádné pozvání na grilovačku. Na prvním místě jim jde o příjemné posezení s přáteli než o jídlo. To ale neznamená, že nebudou mít snahu se zapojit do práce.

Rozhodně jim nesvěřujte maso. Buď bude nedopečené nebo naopak připálené. Využijte jejich lásky ke sladkému a nechte je připravit moučník v podobě grilovaného ovoce podávaného s kopečkem zmrzliny.

Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty

Střelec (22. listopadu – 21. prosince): Rádi se chlubí

Milovníci dálek a dlouhých cest mají potřebu být stále „in“. Když je v módě grilování, Střelci grilují, i když jim to zase až tak nejde. Chtějí se ale pochlubit gurmánskými zážitky z cest, tak se pokoušejí předložit cizokrajné dobroty.

Přesvědčte je, aby dali na gril něco pálivého, například kuřecí křídla a paličky s kořením piri piri, a nabídněte se jako pomocníci, ať to máte pod kontrolou.

Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce

Ryby (19. února – 20. března): Touží se předvést

Rybám je blízký svět fantazie, jsou nesmírně tvůrčí a srší spoustou nápadů. Grilování milují hlavně proto, že ve společnosti mnoha lidí vidí šanci se trochu předvádět. 

Nejlepší bude Rybu poprosit, aby obložila hamburgery v housce. Tuhle grilovací koncovku udělá s radostí a ostatní hosté určitě ocení, jak se jí to povedlo.

U ostatních znamení horoskopu to tak horké nebude, ale na druhé straně platí, že vždy záleží i na aktuálním postavení hvězd a naladění účastníků grilovačky. Třeba vás ještě některá znamení překvapí i v dobrém a dočkáte se fantastických grilovaných pokrmů od těch, u kterých byste to nečekali! 

Náš tip: Grilovaná zelenina podle našeho video receptu se hodí k mnoha pokrmům.

horoskopy-online.cz: Znamení zvěrokruhu

astrotheme.com: Zodiacal Barbecues for the 12 Signs

bustle.com: Each Zodiac Sign Has A Barbecue Food That Is *So* Them — Here's Yours

Přečtěte si také:

2024-05-10T07:34:54Z dg43tfdfdgfd