ULTRAMóDNí OUTFIT ZPěVAčKY TEREZY MAšKOVé: TRENDY šIROKé DžíNY ZKOMBINOVALA S OVERSIZE DžíSKOU

Zpěvačka Tereza Mašková (28) propadla trendu denimu od hlavy k patě. A právem. Kombinace džínové bundy a širokých kalhot patří k nejstylovějším setům jara a tím letošním to určitě nekončí.

Nestárnoucí materiál nachází své místo v našich šatnících po celá léta bez větších výpadků. A v celodžínovém provedení, které si oblíbila i zpěvačka Tereza Mašková, má své kouzlo i díky velmi pohodlným střihům, které usměvavá majitelka nepřehlédnutelné růžové hřívy zvolila.

Ultramódní bílý outfit Báry Polákové: Něžné krajkové šaty doplnila extravagantními kovbojskými botami

Trendy střih pro každou postavu

Široké nohavice kalhot, tedy střih wide leg, patří nyní k těm nejoblíbenějším a využití najdete doslova napříč všemi věkovými kategoriemi. Sluší navíc každému typu postavy. A dokazuje to i drobná zpěvačka, která ale široké džíny ukryla pod další žhavý kousek, oblíbenou bundu univerzálního typu trucker, ovšem v super trendy oversize variantě. A příliš dlouhé nohavice? Také žádný problém, současné módní směry povolují hravě je ohrnout. Ne ale více, než jednou!

Trend roku 2024: Zapomeňte na úzké střihy, hitem jsou široké a rozevláté nohavice džín v tmavých barvách

Základní prvky v bílé omladí každý outift

Stačí pak i jednoduché tričko a tenisky s mohutnější podrážkou v bílé barvě a na světě je velice strohý, ale také líbivý model, který nabízí jak pohodlí, tak jednoznačný aktuální look. Odstín džínoviny, který pro takový model vyberete, je ale jen ve vaší režii. Ať už sáhnete po vyšisovaném druhu nebo se rozhodnete pro klasické odstíny modré i další barevné varianty, nemůžete udělat chybu.

Džínový kabát je trendem jara 2024: Zjednoduší vrstvení denimu a nosit ho můžete na mnoho stylových způsobů

Ostře nabroušená Tereza Mašková

Absolutně nejnápadnějším prvkem stylingu Terezy Maškové tak jsou bezpochyby její nebezpečně nabroušené metalicky růžové nehty, které jí ladí s čerstvě oživenou ostře růžovou barvou šik mikáda.

Na vydařeno džínovou variaci zpěvačky Terezy Maškové se můžete podívat do fotogalerie. A najdete tam i tipy na nákup podobných kousků.

Související články

2024-04-16T06:29:44Z dg43tfdfdgfd