VELKá VěšTBA NA DUBEN PRO VODNářE: PřICHáZí K VáM DOBRá ZPRáVA I SKVěLé ZISKY

Co čeká Vodnáře ve čtvrtém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A co vám předpovídá včela? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na duben vychází karta Císaře, která ukazuje starost o věci, za které nesete zodpovědnost, ale také budování. Zatoužíte po rekonstrukci domu, bytu nebo zahrádky. Řešit budete i úřední záležitosti.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují na začátku měsíce pěkné vztahy. Domluvy vám půjdou samy, dokážete lidi přesvědčit o tom, co budete chtít. Čeká vás i cestování, případně nějaká návštěva. Přijít k vám může dobrá zpráva.

Druhá dekáda pro vás bude vysloveně krásná. Zlepšovat se budou vztahy, můžete se zamilovat a určitě se budete cítit dobře. Těšit se můžete i na nějaké zisky a zlepšení hmotného zázemí.

Koncem měsíce vás může překvapit nějaká mladší žena zprávou, možná vás bude chtít natlačit do nějaké investice, nebo vás požádá, abyste jí na něco přispěli. Dávejte si však pozor na starší ženu, která vás může překvapit slovním útokem. Važte před ní slova, může z vás totiž tahat nějaká vaše tajemství.

Kouzlo pro Vodnáře

Příroda v sobě má pro nás nejrůznější symboly a tím vaším je pro duben včela. Je to pracovitý tvor, který byl svázán se smrtí, ale také se zmrtvýchvstáním, protože lidé dříve považovali med za pokrm, který dával nesmrtelnost. Velmi často se obětoval právě zesnulým. Pro Kelty byla včela prostředníkem mezi nebem a zemí. Vidět včelí královnu ve snu znamená dobrou předpověď. Co předpovídá včela mezi květy, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

2024-03-30T04:46:16Z dg43tfdfdgfd