VELKá VěšTBA NA KVěTEN PRO VODNářE: VAšI BLíZCí BUDOU POTřEBOVAT POMOC

Co čeká Vodnáře v pátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka vám pomůže ke kráse a zdraví? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na květen vychází Sedmička pohárů, což je karta, která vás bude upozorňovat na všechny vaše zlozvyky, které se táhnou a které by možná stálo za to změnit, ale vám se nebude chtít. Možná se rozhodnete s nějakými zlozvyky skončit, možná se pustíte do zdravějšího životního stylu, možná začnete dělat nějaký sport a možná se rozhodnete odstřihnout toxické osoby.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují pěkný start měsíce. Budete zvládat vše, co jste si naplánovali. Bude se kolem vás motat hodně lidí, kteří budou potřebovat vaši pomoc. Překvapit vás může novinka, která se bude týkat místa, kde žijete. Něco se může začít měnit, budovat, předělávat. Také v pracovní oblasti mohou přijít věci, které byste neměli přehlížet.

Začátek druhé dekády může být trochu váhavý. Nejspíš v pracovní oblasti bude něco drhnout a nepůjde to tak, jak byste si představovali. Ale nakonec najdete řešení, které bude ještě lepší, než jste si původně mysleli. Radost vám přinesou přátelé a lidé, na kterých vám záleží. Můžete od nich dostat i nějakou zajímavou radu, spolehnout se můžete i na jejich podporu.

Třetí dekáda je o výdajích, které budou pro vaši krásu. Možná budete chtít obměnit šatník, něco nového si pořídit. Budete plánovat i cesty, které vás budou těšit.

Bylinka pro Vodnáře na květen

Bylinka pro vás na měsíc květen je divizna. Pokud chcete být krásní a zdraví, tak se pravidelně koupejte v odvaru ze sušeného květu. Jestli chcete zesvětlit vlasy, oplachujte je odvarem z divizny. Co dalšího divizna umí, si poslechněte ve videu.

Květnový výklad karet pro znamení Vodnáře od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

2024-04-29T03:39:05Z dg43tfdfdgfd