VELKá VěšTBA NA čERVEN PRO RAKY: ČEKá VáS ZLOM V žIVOTě, NEVRACEJTE SE DO MINULOSTI

Co čeká Raky v šestém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaká magická rostlina vám pomůže přitáhnout lásku? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází karta Šestka pohárů, a to je karta, která vás pořád někam navrací. Může vás navracet do nějaké ideální minulosti, posouvat do vysněného světa a často se stává, že potom člověk není zcela nohama na zemi. Ale je zase krásná v tom, že později dokážete prožívat to pěkné, co jste zažili. Jen na to špatné zapomínáte.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že vás čekají přelomové věci. Přichází k vám zajímavé pozvání, možná se dostanete mezi lidi, kde s vámi může navázat kontakt nějaký zajímavý člověk, se kterým si budete rozumět. Bylo by dobré těchto příležitostí využít. Karty jsou pohodové a krásné. Akorát začátkem měsíce budete mít nějaké výdaje, které jsou však dané a o kterých víte. Jak rychle mrzutosti přijdou, tak rychle zase odezní.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která se snadno rozzlobí: Vztekat se umí Berani i Štíři

Radost vám budou činit vaši potomci nebo mladší lidé kolem vás. Čeká vás překvapení, které vás dojme. Chvílemi vás může přepadnout ponorková nemoc. Zkuste se zaměřit sami na sebe, věnovat se duševní hygieně, procházkám a svému osobnímu rozvoji. Dařit se vám bude v práci a budete plánovat kratší cesty.

Magická rostlina pro Raky na červen

Vaší magickou rostlinou je pro tento měsíc jetel, který chrání před negativními energiemi, podporuje dobrou náladu a hojnost. Jetel nošený v botě vás přivede k vaší lásce. Jací jsou zrozenci znamení Raka jako děti a co pro ně znamená rodina, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

2024-05-23T03:41:43Z dg43tfdfdgfd