VELKý VELIKONOčNí HOROSKOP LáSKY: BýKY čEKá NEZAPOMENUTELNé MILOVáNí, VáHY VášNIVý ROMáNEK, KOZOROZI NAPRAVí NARUšENé VZTAHY

Velikonoce nám přinesou zajímavé věci v oblasti lásky. Pojďte se s námi podívat, jak to podle hvězd budou o Velikonocích mít se vztahy a láskou jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Velikonoce přináší Vodnářům volné dny, tudíž i čas, kdy se mohou víc věnovat svému partnerovi či partnerce. Co třeba prodloužený víkend v hezkém prostředí, kde budete jenom vy dva?

Pro nezadané: Hvězdy říkají, že pokud si vyrazíte na velikonoční jarmark, můžete potkat někoho zajímavého.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pro Ryby jsou Velikonoce časem soucitu, empatie a hlubokého propojení se svým protějškem. Můžete se těšit na romantické chvilky ve dvou. Tak se uvolněte, dejte prostor svým emocím a nechte se unášet proudem života...

Pro nezadané: Buďte otevření novým příležitostem, to vás může zavést k zajímavým lidem. A kdo ví, možná potkáte někoho na celý život.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Milí Berani, využijte čas Velikonoc k prožití vzrušujících dobrodružství se svým miláčkem. Budete mít spoustu zážitků, které vám jednou vyklouzlí úsměv na tváři...

Pro nezadané: Zdá se, že jste spokojení s tím, že zrovna nikoho nemáte. A ani Velikonoce na tom nic nezmění.

Horoskop o starých láskách: Tři znamení zvěrokruhu, která nostalgicky vzpomínají na své ex

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Pro Býky jsou Velikonoce časem klidu a pohody, což znamená harmonické a uklidňující okamžiky strávené ve dvou. Nebojte se odvázat a dopřejte si nezapomenutelný velikonoční sex...

Pro nezadané: Využijte čas Velikonoc k relaxaci a odpočinku. Nechte se unášet klidnou atmosférou a buďte otevření setkání s někým, kdo vám přinese do života lásku.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci si o Velikonocích užívají čas strávený s rodinou, protože láska k blízkým je pro ně to nejdůležitější na světě.

Pro nezadané: Nebojte se vyjádřit své city. Člověk, kterého tajně milujete, totiž už začíná něco tušit...

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci jsou rádi, když mohou pečovat o druhé a projevit jim svou lásku i tímto způsobem. Velikonoce k tomu přímo vybízí. Můžete se těšit na milé okamžiky strávené s rodinou a blízkými. Užijte si společné chvíle a klidně zapojte ostatní do zdobení velikonočních vajíček nebo přípravy lahodného velikonočního menu.

Pro nezadané: Využijte čas Velikonoc k propojení se svými blízkými a prohloubení stávajících vztahů.

Doporučené video: Jak to mají jednotlivá znamení zvěrokruhu s polibky.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi dostanou příležitost projevit svou živelnost a energii. Buďte středem pozornosti a rozdávejte radost a lásku svým blízkým, což posílí vaše vztahy a přinese vám do života pocit štěstí a naplnění.

Pro nezadané: Vaše nespoutaná energie okouzlí jednoho člověka, který vás dosud přehlížel...

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Buďte vnímaví k projevům lásky, kterými bude v průběhu Velikonoc hýřit váš protějšek. Milé Panny, užívejte si všechno, s čím přijde, a nechte se rozmazlovat.

Pro nezadané: Dostanete ozvání na velké rodinné setkání. Neodmítejte, je možné, že vám někdo pomůže vyřešit něco, co vás v oblasti lásky trápí už delší dobu.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Máte za sebou pár vyčerpávajících týdnů, takže prodloužený velikonoční víkend vám přijde vhod. Nepromarněte ho, můžete se těšit na intimní a vášnivé okamžiky strávené s partnerem. Užijte si společné chvíle plné sladkých gest a romantických projevů lásky, které posílí váš vztah a přinesou vám do života harmonii a vyváženost.

Pro nezadané: Hvězdy naznačují, že ve vzduchu je vášnivý románek. Dokážete odolávat svodům?

Horoskop lásky: Jaké znamení je pro vás do života to pravé?

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štírům budou Velikonoce jako jedinému znamení zvěrokruhu přidělávat vrásky. Dojde totiž k něčemu, co u vás není moc obvyklé - začnete žárlit. Než uděláte něco, čeho byste později litovali, zkuste si to nejdříve pořádně promyslet. Máte vůbec důvod podezírat svůj protějšek?

Pro nezadané: Už delší dobu na někoho myslíte. Pokuste se využít svátky a navázat kontakt romantického charakteru...

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelce čekají veselé okamžiky strávené s partnerem. Je tady jaro a Velikonoce k tomu, to vás oba nabije energií a dobrou náladou. Ať vám svěžest a optimismus vydrží co nejdéle...

Pro nezadané: Hýříte dobrou náladou, která je mimořádně nakažlivá. Je možné, že to v někom probudí city a konečně vás osloví..

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Hvězdy radí Kozorohům, ať využijí Velikonoce k napravení vztahů, které jsou v posledních týdnech trochu pošramocené. Vězte, že stojí za to zabojovat o lásku. To není spotřebič, který jen tak zahodíte a pořídíte si nový...

Pro nezadané: Vy víte, kdo se vám líbí. Tak konečně udělejte první krok, ať vám ho třeba někdo nevyfoukne.

Další horoskopy ➔

Vztahový horoskop: Tři znamení zvěrokruhu, která nedají dopustit na monogamii

Související články

2024-03-18T17:26:51Z dg43tfdfdgfd