VESTY NA LéTO 2024 A JAK JE NOSIT: TIPY, JAK ZAřADIT TRENDY KOUSEK DO šATNíKU, Ať Už VáM JE 20, 40 NEBO 60

Vesta, to je trendy kousek, který můžete nosit, ať je vám 20, 40 či 60. Navíc jí v mnoha ohledech nahrávají i současné trendy a s nimi celá řada aktuálních způsobů, jak ji ideálně a stylově kombinovat.

Často platí, že v odívání na věku nezáleží. Jisté ohledy by se ale na něj měly brát a přizpůsobit mu pečlivý výběr prvků, které zakotví ve vašem stálém šatníku. A výběr stálých kousků se odvíjí také od vašeho osobitého stylu a tělesné konstituce. Pokud se ale chystáte jaro a léto strávit ve společnosti stylové vestičky, máte takový výběr možností, jak s ní naložit, že si jistě vyberete, ať už patříte k jakékoliv generaci.

Nosit vestu se dnes prostě “nosí”. Nemít ani jednu v aktuální garderobě je velká chyba, která vás ochuzuje o mnoho velmi slušivých modelů, které si jistě zamilujete. Takže, jak na to?

Tropické teploty lákají letní trendy 2024: Nápadité ažurové a háčkované kousky jsou jako stvořené pro horké dny

Sexy zmenšenina padne do oka těm nejmladším

Pokud patříte k mladším generacím, jistě s nadšením uvítáte trend nošení vesty rovnou na tělo. A nemusíte se bát ani řádně ji “přistřihnout.” Hitem jsou totiž mikrovestičky nošené místo crop topu, které můžete buď hrdě vystavit na odiv, nebo je využít jako vhodné kousky pro složitější vrstvení s bundičkami, saky a jinými svrchními díly. Tyto módní miniatury a obecně vesty nošené na tělo kralují stylingům s trendy minisukněmi i s dalším hitem sezóny, širokými vzdušnými kalhotami.

Trendy pouzdrová sukně: Ztělesněná ženskost se vrací a vedle kancelářské klasiky zazáří i na party

Univerzální kousek si najde místo v každé situaci

Právě kombinování s vhodnými spodními díly je cestou, jak si vestu prosadit v šatníku jako kousek patřící mezi jednoduché horní díly, i když vám už dávno bylo padesát. Perfektně vypadají i v tomto případě na holém těle místo topu, jen je jejich místem součást třídílného kalhotového či klasického kostýmu s pouzdrovou sukní, kde se vesta na pozici topu vyjímá jako velmi aktuální a neskutečně ženský prvek.

I v odlehčených modelech vhodných pro volný čas, nebo zkrátka inklinujících k méně formální módě, má vestička v současnosti své místo. Perfektně se hodí k vrstvení přes jednoduchá trička s výstřihem i bez, stylově vypadá i v kombinaci s rolákem. I tady platí, že je vesta naprosto univerzálním kouskem. Toto léto jí totiž nabízí pozice i po boku klasických džínových kousků. Zkuste vestu obléci třeba přes jednoduché tričko a doplnit džínami s širokými nohavicemi a okolí z vás nespustí oči.

Džínový kabát je trendem jara 2024: Zjednoduší vrstvení denimu a nosit ho můžete na mnoho stylových způsobů

Džínová kráska nebezpečně zmenšuje své rozměry

Nakonec nesmíme zapomenout ani na džínové provedení klasické vesty. Působí velice mladistvě a hodlá se prát o přední příčky obliby s crop topy všeho druhu. I ona totiž viditelně zmenšuje své rozměry, skvěle se tak hodí jako protipól k skládané sukýnce či mikrošortkám, které patří k highlightům této sezóny nejen mezi teenagery.

Na výběr modelů s vestami, které vám mohou být dobrou inspirací, jak je nosit, se můžete podívat do galerie pod článkem.

Související články

2024-04-15T07:23:54Z dg43tfdfdgfd