VIDEO: ‘RAPUNZEL Z SKUTEčNéHO žIVOTA’ UKAZUJE SVůJ PRVNí STřIH VLASů ZA 19 LET

Video: ‘Rapunzel z skutečného života’ ukazuje svůj první střih vlasů za 19 let. Reprodukce Tiktok @08vanessa.r

Vanessa Rasmusson, známější jako “Rapunzel ze skutečného života”, překvapila své sledující tím, že si po 19 letech nechala poprvé ostříhat vlasy.

+ Kliknutím zde se podívejte na video

Po traumatickém zážitku ve věku sedmi let se Vanessa, nyní 28letá a žijící v Utahu, USA, rozhodla už nikdy si nenechat ostříhat vlasy a nechala je růst až ke kotníkům.

+ Amanda Holden ukázala renovaci svého domu v hodnotě 8,7 milionů dolarů v Anglii

Během let se její velmi dlouhé vlasy staly součástí její identity a zdrojem sebevědomí. Nedávno však Vanessa drasticky změnila svůj vzhled, když se rozhodla pro střih po bradu. Je matkou dvou dětí, Rose ve věku 4 let a Jaspera ve věku 2 let, a sdílí svůj život se svým 27letým manželem.

“Když jsem byla malá, ostříhala jsem si vlasy a nesnášela jsem to. Slibovala jsem si, že si je už nikdy nenechám stříhat. Ale po mnoha přemýšleních jsem si uvědomila, že je čas změnit, že dlouhé vlasy už nejsou pro mě vhodné a způsobují mi problémy v životě,” vysvětluje Vanessa.

Pokračuje: “Chtěla jsem, aby lidé ve mně viděli víc než jen moje vlasy. Moje čtyřmetrové vlasy mě vždycky vystavovaly, ale nechtěla jsem být známá jen kvůli nim.”

Vanessa svůj nový účes tajila, dokud ho neprezentovala svým 33 tisícům sledujícím na TikToku, kde se stala senzací díky svým “princeznovským copánkům”. “Řekla jsem to jen několika lidem, včetně svého manžela, předtím než jsem si nechala vlasy ostříhat, protože jsem nechtěla, aby názory ostatních ovlivnily mou volbu,” sdílí.

Přestože se obávala ztráty sledujících, změna posílila její rozhodnutí jít dál. “Musela jsem čelit svému strachu, že někteří lidé se zajímají jen o mé vlasy. To mi pomohlo pochopit, že má hodnota nespočívá v mém vzhledu. Chci ženám ukázat, že jejich hodnota nespočívá pouze v fyzických vlastnostech. Jsi úžasná taková, jaká jsi,” uzavírá Vanessa.

Foto a video: Reprodukce Tiktok @08vanessa.r – Tento obsah byl vytvořen s pomocí umělé inteligence

The post Video: ‘Rapunzel z skutečného života’ ukazuje svůj první střih vlasů za 19 let appeared first on Instafamosos.

2024-04-15T12:13:46Z dg43tfdfdgfd