VLASOVá POLICIE HONZY KOříNKA Z VEčíRKU MISS ČR: CHRISTOVá BY ZASLOUžILA ZESVěTLIT VLASY, ŽíDKOVé BY PROSPěL LEPší STYLING

Kadeřník Honza Kořínek pro Lifee.cz pravidelně připravuje hodnocení účesů českých i zahraničních hvězd. Komu se povedl styling vlasů a jaké dámě z bývalých českých Miss by slušelo lehce změnit účes? 

Nedávno proběhl velký sraz České Miss po 35. letech od prvního předávání korunky pod vedením Miloše Zapletala. Ten sezval své úspěšné účastnice soutěže na večírek, kde ukázaly nejen jak jim to sluší, ale i své aktuální vlasové kreace. Na ty se do detailu podíval známý kadeřník Honza Kořínek a zhodnotil je.

Jak často stříhat vlasy a proč? Ideálně jednou za čtyři měsíce, míní kadeřník Honza Kořínek

Vlasům Ivany Christové by slušelo prosvětlení

Přiznám se, že bych už asi rád viděl na Ivaně Christové (53) jinou barvu vlasů. Myslím, že s věkem by mohla vlasy trochu zesvětlit a změkčit si tím rysy. Kdyby se nechala inspirovat svou dcerou, se kterou dorazila do společnosti, svědčilo by jí to mnohem více. Ta téměř havraní černá už je zbytečná. Chce to změnu.

Michaela Salačová by mohla mít divočejší účes

Mám rád, když ženy nosí své přirozené vlasy – kudrliny. Ale pojďme si říci, že u Michaely Salačové (41) to tento večer nějak nesedlo, alespoň mně se to tak zdá – pěšinka na boku, krucánek za ucho pak ještě jeden druhým směrem. Osobně bych více definoval vlny a nechal je žít svým vlastním životem. Udělal bych to divočejší.

České Miss po 35 letech: Jak se změnila Monika Žídková, Lucie Šlégr či Ivana Christová? Takhle to dámám slušelo na večírku

Renáta Czadernová měla dokonalý hladký styling

Hvězda zpravodajství TV Nova Renáta Czadernová (39) je moje srdeční záležitost. Co se týká vlasů, je už léta konzervativní a nosí je stejně. Možná by jí lehká změna neuškodila, ale jelikož vím, kolik času vlasům dá, asi je lepší nic neměnit. (smích) U Renáty bych rád pochválil, jak její vlasy vypadají zdravě, hezky a leskle. Zároveň také chválím foukanou a hladký look. V záplavě vlnobití, někdy více, jindy méně povedeného, velmi vyniká. Krásný!

Veronika Chmelířová mohla schovat odrosty

Moje další oblíbenkyně. Veronika Chmelířová (37) je zlatý člověk a vlasů má na tři hlavy. Když jsme spolu fotili ani tři gumičky neudržely její culík. A dělat jí její oblíbenou blond barvu, je taky na půl dne. Ale i přes všechny moje sympatie tady musím být trochu kritický. Na takovou událost by se slušelo doplnit odrost, tak aby nebyl vidět a vlny bych ještě více rozčesal.

České Miss po 35 letech: Ivana Christová nebo Monika Žídková v proměnách času

Vlny Moniky Žídkové by chtěly více péče

Starostka Kravař Monika Žídková (46) je stále okouzlující. Musím jí pochválit barvu vlasů. Ta se mi vlastně docela líbí. I jí bych ale vytknul odrost. A upřímně se mi ani nelíbí styling vlasů – jsme někde na půl cesty. Takto natočené vlny trochu působí jako hornudle – možná je to fotkou – ale rozhodně bych vlny rozčesal. A nejvíce bych doporučoval vlasy do vln vyfoukat – to by byla nádhera a myslím, že by v tom ani tak nesvítil ten odrost.

Renáta Gorecká uchvátila dokonalým stylingem

Tady tleskám – takto má vypadat krásná upravená a přirozená žena! Renáta Gorecká (51) má nádherné vlasy a nebojí se je prodat. Přirozená hezká barva, vlasy lesklé a super foukaná dodává celému looku lehkost a vše spolu hezky funguje. Gratuluji.

Na všechny účesy ze setkání Miss ČR se můžete podívat do galerie.

Související články

2024-04-15T16:14:27Z dg43tfdfdgfd