VYTVOřTE VESELé LETNí GUMIčKY DO VLASů: POTřEBOVAT BUDETE TAVNOU PISTOLI A SUšENé KVěTY

Zdroj foto: Shutterstock

S tímto nápadem přišla Lisa z instagramového profilu @mummywifeandnurse, na němž svým téměř třiceti tisícům sledujících často poskytuje inspiraci k tvorbě v rámci různých ročních období. Naleznete zde tak nápady na velikonoční, vánoční i halloweenské tvoření.

Mezi nejnovějšími příspěvky pak vyniká video, na němž influencerka tvoří pro svou dceru veselé letní gumičky do vlasů. A vytvořit si je po jejím vzoru můžete i vy, protože práce to není nijak složitá a potřebujete k ní minimum materiálu. Konkrétně silikonovou misku na led, lisované a usušené květy, tavnou pistoli, průhledné tyčinky do tavné pistole a samozřejmě gumičky. Můžete použít obyčejné gumičky, které doma určitě najdete. Influencerka výsledek ještě potřela lepidlem na vodní bázi, který je vhodný na všechny povrchy.

Začněme ale od začátku. Nejprve si připravte formu na led a do jednotlivých jamek vložte vybrané usušené a slisované květy, samozřejmě zbytkem stonku nahoru. Poté za pomoci tavné pistole rozpusťte tyčinku a naneste ji v dostatečné vrstvě na květ. Než stihne zaschnout, vložte do ní gumičku. Pak už jen počkejte, než výtvory zaschnou a máte hotovo.

Když budete tyto gumičky tvořit s dětmi, nenechávejte je samotné. Lepicí tavné tyčinky nejsou sice klasifikované jako nebezpečná směs, ale roztavený produkt by mohl způsobit popáleniny. U některých citlivých jedinců může dojít i k podráždění dýchacích cest, takže pájecí dýmy zbytečně neinhalujte.

Zdroj info: instagramový profil @mummywifeandnurse, static.madalbal

Související články

2024-06-11T14:43:09Z dg43tfdfdgfd