VýKLAD ANDěLSKýCH KARET NA TýDEN OD 15. DUBNA 2024: OTEVřETE SE LáSCE A HOJNOSTI

Přichází báječné období, proto je vhodné věnovat se různým uměleckým projektům. Ve skvělé kondici je také duševní zdraví a emoční síla. Energie jsou vedeny jemnou ženskou silou a harmonií. Udělejte si čas na svou maminku, babičku nebo starší ženu, která zůstala sama bez rodiny. Co ještě pro tento týden andělské karty vzkazují?

Karta pro tento týden: Císařovna

Tento týden vás obklopuje síla a stabilita, kterou přináší Císařovna. Její energie je jako pevná opora v bouřlivém moři života. Můžete se spolehnout na svou vlastní sílu a moudrost, abyste řídili své cesty s jistotou a odhodláním. Císařovna vás povzbuzuje, abyste přijali svou autoritu a zodpovědnost za své rozhodnutí. Buďte oporou pro ty kolem sebe a inspirujte je.

V oblasti lásky a vztahů jemně naznačuje možnost sňatku či těhotenství. Pokud právě nyní vstupujete do nového svazku, hvězdy vám přejí a láska bude vzkvétat. Stejně tak jsou požehnáni darem lásky ti, kteří mají milenecký vztah nebo krásné přátelství. Období plné vášně, citů, lásky a smyslnosti právě přichází.

Čtěte také: Znamení, která milují zvířata: Domácí mazlíčky musí mít Berani i Ryby

Císařovna je ochránkyní, matkou a tvůrkyní. Je čas použít vaše vůdčí schopnosti a nalézt rovnováhu mezi tvrdostí a laskavostí. Na fyzické i mentální úrovni probíhá proces uzdravování. Máte velkou příležitost uzdravit své tělo i mysl, pokud změníte svůj postoj k životu a sami k sobě. Propojení celostní medicíny s duchovním cvičením vás posune k uzdravení a ke štěstí.

V pracovní oblasti se daří především těm, kteří podnikají nebo hledají místo nové. Tvůrčí práce je plná inspirace a nápady přináší mnoho úspěchů i finančního zisku. Buďte oporou pro ostatní a připomeňte si, že moudrost spojená s láskou přináší nejlepší výsledky. Buďte pevní a vytrvalí, ale zároveň buďte i vnímaví k potřebám druhých.

Jaký bude nový týden podle mariášových karet?

2024-04-15T04:32:07Z dg43tfdfdgfd