VýKLAD ANDěLSKýCH KARET NA VíKEND OD 29. BřEZNA: NEDěLEJTE SI STAROSTI A POODSTUPTE STRANOU

Vše, co k vám v životě přichází, přichází v pravý čas. Nic neurychlíte tím, že budete na věci zbytečně tlačit a lpět na nich. Naučte se trpělivosti. Co dalšího karty pro tento víkend vzkazují?

Karta na víkend: Sedmička Země

Víkendové poselství andělů nabádá k trpělivosti. Překážky, které se nedaří odstranit, potřebují delší časový úsek ke svému uzdravení. Tento víkend vezměte za své rčení: „Trpělivost růže přináší.“ Jen tak k vám přijde úspěch a radost. Vyskytnout se může také nečekané těhotenství, pokud se o miminko snažíte, je velká šance na otěhotnění. Jestli děťátko již nechcete, buďte obezřetní.

Sedmička Země symbolizuje vytrvalost a trpělivost, díky které se odstraní veškeré překážky. Přehnané obavy z výsledku a budoucnosti jen oddalují příznivý výsledek. Situace, která vás trápí, se vyřeší. Teď je zapotřebí poodstoupit stranou a nechat život, ať se o sebe na chvíli postará sám. Všechno se k vám vrátí v pravou chvíli a v pravý čas. Nebojte se, konejte a dovolte si být trpěliví a láskyplní.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která jsou nejvíce náchylná k prokrastinaci: Líné jsou Ryby i Váhy

Ve vztazích se snažte nesrovnávat. Každý z nás je jedinečný a vy byste se měli naučit, že vaše jedinečnost je pro partnera přitažlivá. Nesnažte se ze sebe dělat někoho jiného jenom proto, že máte pocit, že by se to vašemu partnerovi líbilo víc. Buďte sami sebou. To je to nejlepší, co můžete pro vztah udělat.

Pokud vás čekají rodinná setkání, obrňte se trpělivostí. Zvláště pokud jste nezadaní a už máte věk na založení rodiny. Příbuzní vás nejspíš zavalí hromadou dotěrných otázek, na které se vám nebude chtít odpovídat. Klidně jim bez emocí sdělte, že až budete chtít, rodinu založíte.

2024-03-29T05:14:00Z dg43tfdfdgfd