VýKLAD KARET NA DRUHOU POLOVINU KVěTNA: PřEKVAPí VáS NOVé PříLEžITOSTI, KTERé JSOU POZITIVNí

Foto: Shutterstock

Kartářka Jana, se kterou dlouhodobě spolupracujeme, nám pro druhou polovinu května vyložila své oblíbené karty andělských tarotů. Co nám říkají tři důležité karty? Každá z nich má svůj význam a vzájemně se doplňují. Zajímá vás, jak vám její rady mohou pomoci a jaký ukazují směr?

Karta: Otevřete se úspěchu

Podívejte se, jak skvělé věci dokážete, když nasloucháte Božímu vedení! Udrželi jste v rovnováze tolik důležitých záležitostí a vyšli jste ze všeho jako vítěz. Dostane se vám hodně uznání a chvály. Nestyďte se a dovolte ostatním, aby vás zahrnuli vděčností, kterou si zasloužíte.

Komentář Jany Rubešové: Dovolte, aby do vašeho života vstoupily nové věci a nové události. Nebojte se a nebuďte ostražití. Úspěch je spojený s radostí, s uvědomění si maličkostí, které nás těší. Buďte vděční za to, co se kolem vás děje, za každou malou věc. Když budete projevovat vděčnost, za to, co mám, pak může přijít to, co si přejeme. To znamená dovolme si ten úspěch, projevy radosti a mysleme na to, co chceme a ne to, co nechceme.

Karta: Pohlédněte do svého nitra

Jste velmi intuitivně zaměření a ve vašem nitru na vás čekají úžasné vhledy. Nejděte si čas na ztišení a při meditaci nebo modlitbě rozjímejte o tom, po čem touží vaše srdce. Nemusíte teď podnikat žádné kroky. Buďte trpěliví vůči sobě samým.

Komentář Jany Rubešové: Velmi zajímá karta, která poukazuje na naší intuici. Máme být naladění a důvěřovat procesům a vnitřnímu vedení, co cítíme, co si myslíme. Kdy vám vnitřní hlas říká, že někam nemáte jít, tak to nedělejte. Naopak, když cítíte, že máte reagovat ně nějaký signál, pokyn, udělejte to. Neřešte, jestli je to správně nebo ne, představte si, že tam, kam máte odbočit něco čeká, máte něco vidět nebo slyšet. Tyto impulzy k nám přicházejí z nějakého důvodu. Poslouchám svého nitra, intuice budete na správné cestě. Spojte to ale i s trpělivostí, nic nemůže přijít hned, má to svůj čas. Správné věci potřebují svůj čas. Potřebují dozrát ve správný čas.

Karta: Osmička hojnosti

Nastává období učení a zdokonalování schopností. Vraťte se do školy, zúčastněte se nějakého zajímavého semináře, nebo se naučte nějaké terapeutické umění. Ideální doba na změnu zaměstnání nebo postup v kariéře. Klíčem úspěchu jsou detaily.

Komentář Jany Rubešové: Je důležité si přát, abychom byli šťastní a spokojení. To, co vysíláme, tak se nám vrací. Karta říká, že se nám otevírají určité možnosti, může to být vztah, práce, nějaký zajímavý postup. Někdo nás někam pozve, přijde zajímavá příležitost, je důležité se tím zabývat, vzít to, učit se nové věci, vše přichází z nějakého důvodu. Karta znamená důvěřujme tomu, co k nám přijde a udělejme to.

Jana Rubešová, kartářka a čarodějka

Foto: Se souhlasem Jany Rubešové

Jana Rubešová bydlí kousek od Benešova u Prahy. Kartami za zabývá již od střední školy, tedy již přes 28 let. Po porodech se její zájem a schopnosti ještě více prohloubily. Ze začátku vykládala svým známým a kamarádkám, ale postupně i dalším lidem, kteří se stále vracejí, jelikož se výklady plní. Vidí na nich, jak jsou naplněny novým životním elánem a má radost, že jim může pomoci. „Karty vám mohou ukázat, co můžete v budoucnu očekávat, jaké jsou vaše šance a čeho se můžete vyvarovat. To nejdůležitější rozhodnutí, které uděláte je pouze na Vás. Já vám mohu pomoci najít tu nejlepší cestu. POMÁHAT lidem je DAR, proto i já chci pomáhat druhým a dělat je šťastné,“ říká Jana Rubešová.

Zdroj: autorský článek, janarubesova.cz a její FB skupina Věštění s Janinou

Další zajímavé články:

Související články

2024-05-22T12:10:58Z dg43tfdfdgfd