ZNAMENí ZVěROKRUHU, KTERá JSOU EXTRéMNě LíNá: VE VZTAHU SE NEPřEDřOU LVI ANI BýCI

V každém vztahu si partneři dělí své role a práci v domácnosti. Někteří lidé jsou však právě v tomto ohledu líní a nechce se jim přiložit ruku ke společnému dílu. Svůj vliv na to má i datum jejich narození. Tato čtyři znamení jsou ve vztazích extrémně líná a žádnou velkou pomoc od nich nečekejte.

Býk

Býci jsou známí svou láskou k pohodlí a stabilnímu životnímu stylu. Pokud se však jejich pohodlný způsob života stane příliš dominantním, mohou sklouznout až k lenosti. Pozor si dejte především v začátcích vztahu s Býky. Jakmile jim ukážete, že jste schopní zastat doma všechno potřebné, už je k činnosti nerozhýbete a zbytečně se budete hádat a stresovat.

Rak

Raci jsou velmi citliví a emočně založení lidé, kteří mohou občas preferovat pohodlí svého domova před aktivitami mimo něj. Jejich sklony k péči o druhé mohou také vést k tomu, že se mnohem více spoléhají na ostatní a čekají, že za ně udělají všechnu práci. Pokud se Raci cítí příliš pod tlakem, mohou se stát pasivními a očekávat, že ostatní budou plnit jejich potřeby, aniž by oni sami museli hnout prstem.

Přečtěte si také: Znamení, která ráda sledují své bývalé partnery: Štíři a Blíženci to neskrývají

Lev

Lvy přitahuje luxus a pozornost druhých. Pokud má pocit, že to všechno má, stává se z něj lenivý Lev vyhřívající se na slunci. Často se pak spoléhá na druhé, že pro něj udělají věci, které jsou potřeba, a očekává, že bude ošetřován a obdivován bez toho, aniž by musel investovat stejnou míru úsilí do svého vztahu.

Ryby

Ryby jsou intuitivní a citlivé bytosti, které bývají náchylné k úniku do svého vlastního světa fantazie a snů před tvrdou realitou. Pokud se Ryba cítí příliš pod tlakem nebo stresovaná, může se stát unavenou a pasivní. Pak se spoléhá na partnera, že se postará o praktické aspekty života, zatímco sama zůstává v oblasti emocí a duchovního růstu.

Spřízněná duše podle horoskopu:

2024-04-16T04:53:16Z dg43tfdfdgfd