ZPěVAčKA KESHA PRODáVá MODERNí DůM V LOS ANGELES. SOUčáSTí JE PENZION I LUXUSNí STřEšNí TERASA

Zpěvačka Kesha Rose Sebert, známější jako Ke$ha, prodává luxusní moderní dům v Los Angeles. Popová hvězda nemovitost koupila před čtyřmi lety za 5 milionů dolarů, teď za ni chce 6 milionů (v přepočtu zhruba 140 milionů korun).

Kesha utratila 5 milionů dolarů za zbrusu nový dům ve stále dražší čtvrti Westside v Mar Vista. Slavná zpěvačka a skladatelka obývala areál už od pandemie Covid-19, ale nyní se její panství objevilo na volném trhu za v přepočtu zhruba 140 milionů korun. Luxusní nemovitost zahrnuje mimo jiné i samostatný penzion a nádhernou střešní terasu.

Podívejte se také na chalupu Oldřicha Kaisera. Za netradiční modrou roubenku chce 6 milionů

Moderní styl, dřevo a beton

Hlavní dům byl dokončen v roce 2019. V úhledném exteriéru ze dřeva a betonu nabízí dům elegantní podlahy z tvrdého dřeva, neutrální dekor a obývací pokoj s krbem a vysokými stropy. K dispozici je také otevřená kuchyně s masivním ostrůvkem, křemennou skříní a designovými spotřebiči a přilehlý formální jídelní kout.

Hlavní dům má pět ložnic a v patře je například soukromý balkon, lázeňská vana a šatna ve stylu butiku Rodeo Drive. „Chytrá nemovitost“ s celou řadou bezpečnostních kamer, sofistikovaným systémem domácí automatizace a reproduktory v každé místnosti nadchne milovníky moderních technologií.

Úprava zahrady je jednoduchá, s prostorným trávníkem, hladkými betonovými dlaždicemi a bazénem. Nejlepším rekreačním prvkem je dvoupatrový samostatně stojící penzion, který zahrnuje další dvě ložnice, dvě koupelny a funguje také jako kino pod širým nebem – projektor, který promítá obraz na stěnu penzionu, takže hosté mohou sledovat film ze dvorku.

Kdo je Kesha

Sedmatřicetiletá rodačka z Tennessee, která poprvé vtrhla na hudební scénu v roce 2009, od té doby prodala 134 milionů nahrávek po celém světě. Díky debutovému hitu TiK ToK se stala známou po celém světě, i když má mnoho dalších slavných písní, například Your Love Is My Drug nebo We R Who We R. Loni vydala své páté studiové album Gag Order, které získalo pozitivní recenze od hudebních kritiků.

Zdroj: Rob Repport, Profimedia.cz

Podívejte se také, jak bydlí bývalý fotbalista David Limberský:

2024-03-29T06:06:25Z dg43tfdfdgfd