ŽEBříčEK ZNAMENí ZVěROKRUHU S NEJHORší POVAHOU: NA PřEDNíCH PříčKáCH JSOU BERANI A LVI, ZJISTěTE, NA KTERéM MíSTě JSTE VY

Jsme jen lidé a naše povaha má své stinné i světlé stránky, jež souvisí s rysy naší osobnosti. Podle astrologie jsou naše vlastnosti ovlivňovány do určité míry datem našeho narození respektive znamením zvěrokruhu. Pojďme se tentokrát podívat na vlastnosti, kterými se nikdo z nás nechlubí. Která znamení horoskopu mají nehorší povahu? Projděte si náš žebříček a zjistěte, na kterém místě jste vy.

Nejhorší povaha podle znamení

Někteří lidé jsou zkrátka temperamentnější a prožívají spoustu věcí intenzivněji. Více se radují, strádají i prožívají smutek. Má na to vliv spousta faktorů - vnitřních i těch vnějších a záleží na momentálním rozpoložení. Nebo ne? Jsou lidé, kteří prostě mají v povaze výbuchy hněvu, kdy po nich nezůstane na zemi vůbec nic. Podle znamení zvěrokruhu toho umíte odhalit mnoho, například i to, která znamení mají tu nejhorší povahu. Jaká jsou znamení s nejhorší povahou?

1. Beran (21. března - 19. dubna)

Berani jsou známí tím, že umí být impulzivní a také občas agresivní. Mísí se v nich vášeň, temperament a agrese, která se často kombinuje a jejich výbuchy vzteku jsou pověstné. Snadno se cítí frustrovaní a podráždění, stačí k tomu jen to, že věci nejsou tak, jak oni sami chtějí. Jejich silná touha být vždy první a zvítězit je často tak silná, že si neuvědomují své chování. Často tak říkají a dělají věci, které ani nechtějí. Nemají moc trpělivosti, proto dochází snadno ke konfliktům, ze kterých nevychází úplně nejlépe.

2. Rak (21. června - 22. července)

Raci jsou velmi emocionální a citliví, jejich emoce během dne kolísají jako na horské dráze, nahoru a dolů. K tomu, aby byli rozrušení a vyvedení z míry, není potřeba mnoho věcí. Když se cítí zraněni nebo odmítnutí, je to pro ně šok, který musí zpracovat. Nejčastěji propuknou v pláč, nechápou, co se děje. Mohou být velmi náladoví, snadno se urazí a nikdy s nimi přesně nevíte, na čem jste. Jedna nevinná poznámka v nich může zažehnout plamen hněvu a hádka nebere konce, jindy jim zase naopak udělá radost a projevy citů a lásky jsou až překvapující. Nálada je krátkodobá záležitost, která se mění rychleji než aprílové počasí.

3. Lev (23. července - 22. srpna)

Lvi jsou často výbušní a neumí udržet na uzdě své emoce. Nejednají s chladnou hlavou a potom to může mít katastrofální následky. Jsou hlasití, sebestřední, umí je rozrušit i zdánlivá maličkost a pak se dějí věci. Potřebují ke svému životu pozornost a obdiv. Když se cítí opomíjení, pak je to velký problém. Umí být velmi dramatičtí a stačí drobná nehoda a stanou se věci. Umí vyvolat hádku kvůli zanedbatelnému flíčku na košili nebo nejapné poznámce a nejdou pro ostré slovo daleko. Je to obvykle krátkodobá záležitost, jak rychle nabírá na intenzitě, tak rychle zase klesá.

3. Štír (23. října - 21. listopadu)

Štíři jsou asertivní a velmi divocí, takže když není něco tak, jak si přejí nebo jak to chtějí, tak umí být velmi zlí. Rozzlobí se kvůli maličkostem, které jim připadají důležité. Jejich záchvaty vzteku znamenají, že budou brečet, křičet, mluvit sprostě a rozbíjet klidně i věci. Neohlíží se na nic, když se hádají, tak se hádají. Nemusejí jít ani pro ránu daleko. Umí se chovat velmi pomstychtivě a když k někomu chovají zášť, pak je to snad navždy.

5. Střelec (23. listopadu - 21. prosince)

Umí být přímočaří a upřímní, někdy však velmi netaktně a necitlivě.

6. Býk (21. dubna - 21. května)

Bývají velmi tvrdohlaví a neústupní, což v tom nejhorším případě může být příčinou nepříjemných hádek a rozkolů.

7. Blíženci (22. května - 21. června)

Blíženci umí být sarkastičtí a kritičtí, neberou si servítky, což způsobuje spoustu nepříjemných situací.

8. Kozoroh (22. prosince - 20. ledna)

Když cítí, že je jejich autorita v ohrožení, začínají být neústupní a vyžadují poslušnost za každou cenu.

9. Panna (23. srpna - 22. září)

Panny se umí velmi kontrolovat, takže často pocity hněvu a vzteku dusí, ale někdy to prostě bouchne a v tu chvíli se mění nálady jako aprílové počasí.

10. Váhy (23. září - 23. října)

Váhy se obecně vyhýbají konfliktům, ale jejich nerozhodnost a neustálé přemýšlení, co bude lepší, umí druhé pěkně vytočit.

11. Ryby (21. února - 20. března)

Cítí se neustále nepochopené a přehlížené, takže se stáhnou do sebe a rozzlobí na celé své okolí.

12. Vodnář (21. ledna - 20. února)

Když cítí, že je jejich svoboda v ohrožení okamžitě začínají jednat a jsou vzpurní.

Související články

2024-03-28T14:35:29Z dg43tfdfdgfd