NEJLEVNěJší MODULáRNí MYš. TAHLE HERNí OD ALZY TEď STOJí JEN 454 Kč

Alza má tento týden akce na herní hardware a příslušenství. Týká se i její privátní značky Rapture, a tak můžete koupit myš Anaconda jen za 454 Kč místo...

Alza má tento týden akce na herní hardware a příslušenství. Týká se i její privátní značky Rapture, a tak můžete koupit myš Anaconda jen za 454 Kč místo obvyklých 649 Kč. Stačí v košíku použít slevový kód DNYALZA30. Levněji dosud nebyla a v českých obchodech teď za podobnou cenu nekoupíte ani žádnou jinou s obdobnými parametry.

Tahákem Anacondy je totiž modulární design s vyměnitelnými bočnicemi. Vzorem byla slavnější myš Razer Naga Trinity, kde se na levé straně dají vyměňovat tři panely s různým rozložením tlačítek. Anaconda má jen dva, zato se však dá měnit i pravá strana. Myš může buď menší, nebo tam přidáte grip pro malíček. Nalevo jsou pak panely se třemi, případně devíti tlačítky.

Rapture Anaconda je drátová se 180cm dlouhým opleteným kabelem s koncovkou USB-A. Používá optický snímač Pixart PMW3325 s citlivostí 10 000 dpi, snímáním 100 ips a zrychlením 20G.

Dvě hlavní tlačítka používají spínače Kailh GM 4.0, které zvládnou až 60 milionů kliknutí. Ostatní tlačítka mají méně odolné Kailh GM 3.0 garantující 3 miliony stisků. Kolečko Huano má vydržet 5 milionů zmáčknutí. Veškeré ovládací prvky se dají přenastavit v softwaru pro Windows.

Upravit je možné i RGB podsvícení, avšak jen proužek vzadu. Logo a kolečko budou svítit pořád, což je i jedna z mála výtek jinak obecně spokojených uživatelských recenzích. Myš si v Alze koupilo přes tisíc lidí a uživatelé ji dali průměrnou známku 4,7/5.

Přečtěte si také:

2024-03-28T11:53:09Z dg43tfdfdgfd