Zprávy

Trending:


Inspirace na léto: Trendy bude máslově žlutá barva, popelín a halenky s netradičním vázáním

Léto je ještě poměrně daleko, ale se současnými teplotami mnohé z těchto kousků upotřebíte i teď na jaře. Tyto trendy se nejspíše zavděčí většině z vás, poněvadž zahrnují barvu v jemném pastelovém odstínu, příjemný a poddajný materiál a také jednu ozvláštněnou klasiku, co se týče halenek.


Čím jste pro ostatní přitažliví

V naší společnosti pochopitelně věnujeme atraktivitě velkou pozornost. Koneckonců je to biologické. Běžnými signály atraktivity jsou totiž známky zdraví a odolnosti vůči nemocem, které se projevují jako oboustranná symetrie obličeje, velké světlé zornice, plné rty, mladistvá pleť a vlasy bohaté na melanin. Napadlo by vás to všechno? Mnoho věcí, které nás činí atraktivními pro ostatní lidi, je ještě méně zřejmých. Chcete-li zjistit, jaké to jsou, projděte si tuto galerii.


Bakterie, které lidem pomáhají

Všude kolem nás je neviditelný svět mikroskopických zázraků, které každý den pomáhají při životně důležitých funkcích. Ačkoli bakterie mají obecně negativní pověst, ve skutečnosti jsou pro život na Zemi klíčové a jsou to skutečně malí hrdinové přírody! V této galerii jsme sestavili seznam těch nejdůležitějších bakterií, a přestože vám jejich názvy asi nic neřeknou, každá z nich má nějaký zajímavý a důležitý přínos pro blaho člověka. Zajímá vás víc? Klikněte a zjistěte, které bakterie pomáhají lidstvu!


Nejzáludnější moře a oceány na světě

Moře a oceány nás fascinují hlavně díky své kráse a rozmanitosti mořského života, který v nich žije. Tyto vodní plochy však mohou být také dost nebezpečné a nepředvídatelné. Faktory, jako jsou například extrémní výkyvy počasí, lodní doprava, nedostatečná bezpečnostní opatření a ozbrojené konflikty, mohou klidné moře proměnit ve smrtící a životu nebezpečné prostředí. Kde na Zemi se tedy nacházejí nejzrádnější moře a oceány? Klikněte na tuto galerii a vše se dozvíte.


Nejzranitelnější znamení zvěrokruhu: Velmi citlivé jsou Ryby i Panny

Každý z nás zvládá stres a každodenní starosti trochu jinak. Zatímco někdo nad problémem mávne rukou a nenechá se vytočit, druhý se trápí a je snadné mu ublížit. Je jasné, že velký podíl na tom, jak se v určitých situacích chováme, má také znamení, ve kterém jsme se narodili.


Elegantní šaty inspirované 20. léty budou velkým letním trendem. Propadnete jim také?

Móda je jako cestování časem. Jen se rozhlédněte kolem sebe – jednou nás aktuální trendy nostalgicky vracejí do 90. let, jindy mají outfity až historický nádech. V nadcházející letní sezóně se budeme mimo jiné ve velkém setkávat s šaty inspirovanými nespoutanými 20. léty minulého století. Propadnete i vy jejich romantickému kouzlu?


Nešťastná čísla podle numerologie: Zjistěte, která čísla vám mohou přinést smůlu

Numerologie je definována jako nauka o číslech. Každé z nich má svoji energii, která působí na mnoho oblastí našeho života. Obvykle se mluvívá o šťastných číslech, na která lidé například sází v loteriích. Napadlo vás ale, že existují i nešťastná čísla? Mohou být až děsivá, protože negativním způsobem ovlivňují náš život. Je dobré vědět, která čísla to jsou.


Zvířata, která se páří se stejným pohlavím

Stejnopohlavní partnerství je běžné u všech hlavních skupin živočišných druhů v téměř všech zeměpisných oblastech světa. Vědci plně nechápou evoluční důvody, proč se zvířata páří se stejným pohlavím, ale je to zjevně v živočišné říši rozšířené chování. Zde v galerii se dozvíte, která zvířata se páří se stejným pohlavím.


Vývoj rozvodu: od studu k oslavě

Je těžké si to představit, ale není to tak dávno, co jsme neměli vliv na své vlastní životy a vztahy. Po desetiletích pomalých změn v legislativě a tradicích se dnes rozvody staly celkem standardní záležitostí. Pohled na rozvody odráží širší společenský posun v posledních letech v tom, co to znamená být v oddaném vztahu. Jak jsme se vlastně dostali do bodu, kdy je rozvod považován za něco, co je třeba oslavovat? Kliknutím na tento článek se dozvíte, jak se rozvody vyvíjely.


7 receptů na zpracování květů černého bezu: Skvělé jsou moučníky, placičky i sirupy

Černý bez je oblíbený aromatický a léčivý keř. V kuchyni používáme bílé květy i tmavé bobule (bezinky). Keře černého bezu rostou ve volné přírodě i na venkovských zahradách. Květy sbíráme co nejdříve po rozkvětu.


Půjčka na vybavení domácnosti: Kterou vybrat?

Zařizování domácnosti může být finančně náročné. Pokud vám na pořízení nového vybavení schází vlastní prostředky, dá se využít pomoc od některé z bank či nebankovních společností: půjčka na vybavení domu či bytu. Na trhu existuje celá řada úvěrových produktů s rozdílnými cenami, podmínkami a možnostmi splácení. Proto je důležité si správně vybrat. Na co se při výběru […]


Tipy pro pěstování dlouhých vlasů

Když si necháte narůst dlouhé vlasy, může vám připadat, že to trvá věčnost. Průměrně nám vlasy rostou jen o 15 cm ročně, takže trvá poměrně dlouho, než se z pleše stanou bujné vlasy po ramena. Mnoho z nás to vzdá v té střední fázi, kdy vlasy nejsou dost dlouhé, ale ani krátké, a vypadají prostě špatně. Chcete-li se dozvědět ty nejlepší tipy, jak dosáhnout co nejrychlejšího růstu vlasů a jak při tom nezůstat úplně bez stylu, proklikejte se touto galerií.


Ustlat si ráno postel je mnohem důležitější, než si myslíte

Na světě existují dva typy lidí. Lidé, kteří si stelou postel, a lidé, kteří na to kašlou. Je to jedna z prvních věcí, která se učí na vojenské škole nebo ve skautu, většina rodičů k tomu své děti také vede. Stlaní postele se může stát snadným návykem, který však může mít pozitivní dopady na zbytek našeho života, pokud jde o naše duševní zdraví a mnoho dalšího. Chcete-li se dozvědět více, projděte si tuto galerii.


Migréna: Varovné Znaky, Na Které Je Třeba Si Dát Pozor

Souhrn Těžká pulzující bolest, obvykle na jedné straně hlavy. Příznaky Pokud máte nové, závažné nebo trvalé příznaky, obraťte se na poskytovatele zdravotní péče. Příznaky se liší v různých stádiích migrény. Prodrom - změny, které naznačují nadcházející migrénu zácpa Nálady Chutě na jídlo Zvýšená žízeň a močení Časté zívání Aura- příznaky nervového ...


Netradiční cestovní destinace pro introverty

Introverti cestují stejně rádi jako jejich extrovertní protějšky, ale jejich potřeby se mohou často výrazně lišit. Mnoho introvertů vyhledává klidné, osamělé destinace s minimem společenských podnětů a dostatkem prostoru k přemýšlení a vnímání okolí. Prohlédněte si v následující galerii několik netradičních destinací, které si introverti musí zařadit na svůj seznam.


Které barvy vnějšího nátěru dělají váš dům vypadat dražší? 6 tipů od designérů a odborníků na barvy

Vybrání správných barev pro vnější nátěr vašeho domu může udělat ve vzhledu a vnímané hodnotě nemovitosti značný rozdíl. O post Které barvy vnějšího nátěru dělají váš dům vypadat dražší? 6 tipů od designérů a odborníků na barvy apareceu primeiro em DecorStyle.


Hladká, polohrubá, dvounulka nebo semolina? Nejlepší mouka na pizzu musí mít hlavně vysoký obsah lepku

Pizzu můžeme mít každý rád s jinými surovinami. Všichni se ale shodneme na tom, že dobrá pizza je taková, která je tenká s nadýchanými křupavými okraji. Špatný základ nezachrání ani nejlepší šunka, sýr či rajčata. Proto je výběr správné mouky na pizzu zásadní, stejně jako zpracování těsta.


Banh ran je vietnamská pochoutka z rýžové mouky. Zaujímá čestné místo na seznamu nejlepších smažených jídel

Banh ran je vietnamská pochoutka, kterou můžeme nejblíže připodobnit asi k našim koblížkům. S těmi je spojuje metoda přípravy, kterou je smažení. Stejně jako v případě koblížků se také jedná o dezert, který má kulatý tvar a je naplněn lahodnou náplní. Ingredience, které se pro přípravu tohoto jídla používají se ale od klasických koblížků liší. Pojďme se blíže podívat na to, co jsou tyto vietnamské smažené kuličky a jak se připravují.


Neuvěřitelná místa z řecké mytologie, která můžete navštívit ještě dnes

Na spoustě míst najdete krásné pláže, ostrovy plné zábavy, lahodnou kuchyni a slunečnou oblohu. Ale jen málo z nich kombinuje všechny tyto věci s fascinujícími pozůstatky antického světa a mytologie. Řecko, ponořené do starověké historie, je jednou z mála zemí, které toto vše kombinují s vysněnou destinací pro každého, kdo se zajímá o mytologii. Klikněte na výběr skutečných míst, která byla ústředním dějištěm mnoha slavných řeckých mýtů.


Panelový byt přestavěli v útulný domov se skandinávským nádechem

Přáním majitelky bylo vytvořit minimalistický interiér se skandinávskou atmosférou. Architekti tak sáhli po dřevě, mědi a šedomodré.


Kdo je nejvíc sexy žena, která NEžije?

Tyto nádherné ženské celebrity už nejsou mezi námi, ale jejich vzhled přetrvává navždy. Kdo je tedy nejvíc sexy ženou, která NEžije? Prohlédněte si galerii a podívejte se na tyto úžasné, urostlé a sofistikované hvězdy.


Otužování vs. horké koupele: Co je jednodušší si dopřát doma

Otužování vs. horké koupele: Co je jednodušší si dopřát doma. Ledové sprchy a otužování v zamrzlém rybníce praktikuje čím dál pestřejší škála odvážlivců. I proto je důležité hovořit o faktorech, které je třeba zohlednit, pokud s otužováním začínáme. Ne pro každého je totiž ledová koupel vhodná. Záleží na mnoha faktorech: na ročním období, věku či zdravotním stavu. Možná zjistíte, že je pro vás přínosnější koupel v horké vodě.


Jak na uchování jahod bez mrazení a vaření. Vydržet mohou čerstvé i rok

Jahodová sezona je na svém začátku, nicméně mnozí z nás už postupně hledají možnosti uchování jahod. Klasiku představuje marmeláda z jahod, případně zavařené jahody. Mnozí z nás ukládají jahody do mrazáku a využívají je třeba v zimě na koláč. Jinak je ale možné uchování jahod i v jiné podobě. My se podíváme na efektivní skladování jahod bez mrazení a bez vaření. Tato alternativa není nijak složitá na přípravu. Podívejme se na ni tedy mnohem...


Která část dne je pro zalévání zahrady nejlepší

I taková činnost jako je zalévání zahrady má svá pravidla. Nejde přitom jen o množství používané vody. Stejně důležitý je i čas zalévání. Kdy je to tedy nejlepší?


Jaké vikinské jméno vystihuje tvoji osobnost? Udělejte si zábavný kvíz a uvidíte, jak to na vás sedne

V době Vikingů byla dětem dávána jména, která často odrážela zvláštní schopnosti původních nositelů. Rodiče se tak inspirovali mytologickými zvířaty nebo bohy. Věřili, že tím jedinci zajišťují sílu a ochranu. Jaká vikinská přezdívka by seděla na vás?


Vkročte do léta stylově: Letošní sezóně bude dominovat těchto 7 trendy sandálků

Léto se navzdory teplotním výkyvům nezadržitelně blíží. Proto je nejvyšší čas představit si sedm trendy modelů sandálků, které letos můžete obout na dovolené, žhavé párty i třeba na romantickou svatbu.


Věty, které umí zničit vztah: Neříkáte je náhodou svému partnerovi také?

Říká se "mlčeti zlato". Slovy totiž mnohdy můžete ublížit mnohem víc, než čímkoli jiným. Než třeba i v afektu vypustíte z úst nějakou větu, přemýšlejte. Nikdy už to, co vyslovíte, nevezmete zpátky a svému protějšku ublížíte. Kterými větami svému partnerovi ubližujete nejvíce?


Denní horoskop na pátek 17. 5. 2024: Býci udělají důležitý krok, Střelci by se měli starat o sebe

Denní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu na pátek 17. 5. 2024. Podívejte se, co vás tento den čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.


Domácí nanuky: Zpracujte přezrálé ovoce i tvaroh k báječnému osvěžení

Domácí zmrzliny jsou evergreenem každého léta. Jsou však chvíle, kdy se hodí rychle sáhnout do mrazáku pro nanuk. To není vůbec žádný problém, protože jejich příprava je otázkou chvilky. Stačí se rozhodnout pro příchuť.


Objevte svůj typ lidského designu a jeho význam

Snaha rozluštit tajemné "proč" naší lidské existence je trendem už odjakživa. Někteří se při tom obracejí k podvědomí a nevědomí a k metodám, které nám pomáhají jim lépe porozumět: vzpomeňme na astrologii, tarot a další archetypální praktiky. Human Design je jedinečný v tom, že kombinuje několik prastarých systémů moudrosti: I-ťing, čakrový systém, astrologii, kabalu a Myers-Briggsovu teorii (mimo jiné); jejich spojením do jednoho systému vzniká pět různých energetických typů. Každý z těchto energetických typů má jiný způsob, jak se vztahovat ke světu a jak v něm prospívat. Praktici věří, že když se naučíte pracovat se svým energetickým typem, můžete si usnadnit život. Představte si to, jako byste se naučili plavat s proudem místo proti proudu. Zaujalo vás to? Klikněte na a zjistěte, jaký je váš typ lidského designu a co znamená.


Co je chili con carne? Objevte nejoblíbenější pokrm tex-mex kuchyně. Uvaříte ho pro spoustu lidí během chvilky

Chilli con carne ve španělštině znamená „chilli s masem“. Zda jídlo pochází z Mexika nebo USA, se přesně neví a bývá oblíbeným předmětem dohad. Shoda však panuje na tom, že patří mezi typická jídla tzv. tex-mex kuchyně. Často se název pokrmu píše jen s jedním „l“, aby se jídlo odlišilo jídlo od pálivé papričky.


Tradiční francouzská manikúra jinak. Ozdobte ji kytičkami nebo zvolte neonové barvy

Mezi plánováním letní dovolené a těšením se na ni je třeba také popřemýšlet o návštěvě manikérky, která vám na toto dlouho očekávané, sluncem zalité období vyzdobí nehty. Letos je trendy spoustu designů, nás ale baví nestárnoucí klasika – francouzská manikúra. Letos ovšem vypadá jinak. Zkuste ji ozvláštnit něžnými kytičkami, tenkými neonovými okraji nebo magnetickými třpytkami.


Obyčejné věci, o kterých jste neměli tušení, že mohou být návykové

Když přemýšlíme o závislosti, většinou hned myslíme na extrémně škodlivou závislost. Myslíme na závislost na alkoholu, drogách a nikotinu. Nepřemýšlíme o tom, jak může být někdo psychicky a emocionálně závislý na každodenním šestihodinovém sezení před televizí, jejíž obsah vysílá do našeho mozku chemické látky, které ovlivňují naši náladu. Pravdou je, že se můžeme stát závislými v podstatě na čemkoli. U některých věcí je však mnohem pravděpodobnější, že se stanou návykovými, protože se při jejich sledování děje něco s naším mozkem. Chcete-li se dozvědět o věcech každodenní potřeby, o kterých jste nevěděli, že na nich můžete být závislí, projděte si tuto galerii.


Jak (a proč) vytvořit plán osobního rozvoje

Přemýšleli jste někdy o tom, jak byste se mohli v životě zlepšit? Ať už mluvíme o dovednostech a schopnostech, pohledu na život, motivaci nebo o něčem úplně jiném, osobní rozvoj je zásadní ideál, o který bychom měli vždy usilovat. Ve své podstatě je osobní rozvoj pohledem dovnitř a vypracováním plánů, jak se zlepšit, a to pro sebe. Lze jej využít jak v osobním, tak v profesním životě a zásadně pozitivně mění váš život. Využití vašich snů o osobním rozvoji v plánu osobního rozvoje vám pomůže rozdělit velké problémy na dosažitelné cíle, které se dají rozkouskovat. Zajímá vás, jak si vytvořit vlastní plán osobního rozvoje? Kliknutím získáte další informace.


Nejskandálnější věci, kterým Američané skutečně věří

Představy některých Američanů o původu čokoládového mléka nebo tvaru Země neustále baví lidi na internetu. Některé z těchto názorů jsou dobře známé konspirační teorie, jiné jsou jen prosté dezinformace. Zajímá vás to? Projděte si tuto galerii nejzajímavějších výsledků průzkumů veřejného mínění v Americe. Určitě vás donutí pozvednout obočí.


To, jak spíte, vám zkracuje život, ale tady je návod, co s tím můžete udělat.

Uvažovali jste někdy o tom, že to, jak spíte, vám může zkrátit život? Pro většinu lidí je odpověď "ne" jednoznačná. Spánek je obvykle považován za regenerační a zdravou součást každodenního života. To je sice pravda, ale to, jak spíte, může mít obrovský vliv na kvalitu a délku vašeho života. Spánek je jedním z nejvlivnějších prvků v životě, protože jeho cílem je doplnit energii našeho těla a připravit nás na další den aktivit. Pokud však spíte ve špatné poloze nebo nevěnujete pozornost spánkovým návykům a aktivně jim čelíte, možná si zkracujete roky života. Zajímá vás tedy, jak si prodloužit život díky spánku a wellness? Klikněte na a dozvíte se, jak na to.


LinkedIn: Jak si vytvořit dokonalý profil?

LinkedIn je víc než jen sociální síť - je to místo, kde ostatním můžete ukázat, kdo jste a jaké pracovní zkušenosti máte. Je to jako váš digitální životopis a je důležitý pro vaši online reprezentaci. LinkedIn má více než 700 milionů uživatelů a je místem pro navazování kontaktů a zvyšování kariérních vyhlídek. Když objevíte tajemství toho, jak si na LinkedIn vytvořit působivý profil, můžete vyniknout z davu! Ať už hledáte práci, zveřejňujete nabídky volných pozic nebo třeba něco úplně jiného, LinkedIn může být mocným nástrojem, pokud víte, jak ho používat. Zajímá vás víc? Tak klikněte na článek a čtěte.


Chaloupku postavili s ohledem na tradice i moderní potřeby. Vzniklo dokonalé spojení

V oblíbené turistické a lyžařské oblasti blízko Harrachova na rozhraní Jizerských hor a Krkonoš byla postavena chaloupka Dvě sestry. Slouží pro trávení příjemných chvil majitelů i veřejné ubytování. Celý projekt přitom realizovala jejich rodinná firma Projectica a rozhodně stojí za vidění…


Jak konečně dosáhnout cíle? Vyzkoušejte jednoduchou metodu, která vás bude bavit

Stanovit si dlouhodobé cíle může být náročné zejména, pokud snů a přání máte až příliš. Zdají se pak nedosažitelné. Vision board je jedním z nejefektivnějších nástrojů, který vám s tím dokáže pomoci. Pojďme se podívat, jak na to!


Zdravý životní styl, který by měly dodržovat všechny ženy

Neustále nám všichni připomínají, že bychom měli žít zdravě. Co to ale vůbec znamená? Mnozí z nás se považují za zdravé. Jíme vyváženou stravu, cvičíme a máme celkově vyvážený životní styl. Je v tom ještě něco víc? Stručně řečeno ano. Někdy je třeba udělat krok zpět a přehodnotit svůj životní styl. Děláme skutečně vše pro to, abychom žili zdravě? Jedná se o trvalý proces, ale sestavili jsme pěkný seznam zdravých doporučení, která by měly všechny ženy dodržovat. Prohlédněte si galerii a začněte ve svém životě dělat pozitivní změny ještě dnes!


Měsíc před svatbou prodávám vysněné šaty, snoubenec je nejen viděl, ale i znectil, smutní Adéla (27)

Svatební šaty má koupené už rok. Pořídila je nedlouho poté, co se zasnoubila. Odmala přesně věděla, jak mají vypadat. Jenže partner její extravagantní vkus nesdílí. Ba právě naopak, jak nyní zjistila. A tak narychlo shání nové.


Tajemství odhaleno: Ze kterého masa připravíte nebesky dobrou sekanou? Objevili jsme několik variant

Na sekanou se vždycky používá mleté maso. Zvolit můžete vepřové, hovězí, krůtí, telecí i jehněčí nebo jejich směs. Často se kombinují různé druhy masa, aby se dosáhlo bohatší chuti, šťavnatosti a lepší struktury.


Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky

Když někam jedete, rádi ochutnáváte místní speciality? V tom případě si na Břeclavsku dejte plesné tašky. Navzdory zajímavému názvu jde o vlastně jen obyčejné bramborové placky. Tyto jsou ovšem opečené na sádle, což jim zaručuje dokonalou křupavost.


Zapečené těstoviny podle italských mafiánů: Inspirujte se receptem na pokrm, který se servíruje na italských svatbách

Italští přistěhovalci jsou z americké kinematografie známí jako členové velkých kriminálních gangů i jako milovníci jídla, především toho italského. Ve filmech a seriálech je často vidíme jíst nebo s láskou připravovat lasagne, gnocchi, telecí na Marsale, canolli nebo zapečené těstoviny ziti.


Sportovní outfit dne: I při sportu můžete být chic

I při sportu na módě záleží. A taky pohodlí. Inspirujte se dnešním sportovním outfitem a třeba vás namotivujeme k odpolednímu běhu nebo návštěvě některé ze sportovních lekcí. I málo se počítá a tělo vám za to poděkuje.


Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání

Rozhodli jste se pěstovat rajčata na balkoně či na terase? Zjistěte, kam květináče umístit a jak je správně zalévat, abyste se dočkali výborné úrody. Poradíme, jaký vliv má na rajčata slunce a déšť.


Jak pěstovat zahradu bez půdy

Ve světě, kde se betonové džungle rozrůstají a pohlcují krajinu, je pro lidi obtížné vyčlenit si dostatek prostoru pro pěstování rostlin a zeleniny. Ale i když se města zvětšují a zahrady zmenšují, v zemědělství probíhá tichá revoluce: bezorebné zemědělství. Možná vás zajímá, zda je skutečně možné, aby rostliny rostly bez půdy. A pokud ano, o kolik je to skutečně lepší ve srovnání s tradičními metodami zahradničení? Odpověď na tyto a další otázky najdete v této galerii, kde odhalíme všechna tajemství, která se skrývají za tímto nepolapitelným zahradnickým postupem.


30 věcí, které každý rodič dělá (ale nikdy to nepřizná)

Když se dostanete do fáze, kdy jste připraveni mít děti, začnete si říkat, jak to vaši vlastní rodiče dokázali. Novopečení rodiče mají ve srovnání s ostatními často pocit, že to všechno zvládají jen tak tak, ale existuje velké tajemství, které všechny rodiče spojuje: všichni se takhle někdy cítí! Různé fígly a tajnosti, které jako rodič děláte, jsou pravděpodobně stejné jako to, co dělali vaši rodiče, a nejspíš to dělají i ty na první pohled vzorné maminky a dobrosrdeční tatínkové. Koneckonců, dokud je vaše dítě šťastné a zdravé, je v pořádku, když si trochu zjednodušíte život! Klikněte na článek a podívejte se na ty nejvtipnější věci, které dělají všichni rodiče, ale málokdo se k nim přizná.


Nejlepší doplňky stravy pro posílení imunitního systému

Jak zajistíme, aby byl náš imunitní systém v dobré kondici? Existuje několik věcí, které můžeme udělat pro jeho posílení, včetně konzumace správných potravin, cvičení a doplňování stravy o specifické živiny. Tyto doplňky sice nenahradí zdravou a vyváženou stravu, ale mohou pomoci posílit náš imunitní systém. Klikněte na článek a začněte posilovat svou imunitu ještě dnes.


Zabraňte smršťování polyesteru v pračce a sušičce s těmito tipy

Polyester sice není zrovna univerzálně chválená tkanina, má však mnoho výhod, které by neměly být ignorovány. Navzdory tomu, že je syntetický, poskytuje určitou odolnost a je lehký a rychleschnoucí. Patří mezi tkaniny s menší pravděpodobností smršťování při praní a je značně odolnější než vlna a bavlna proti smršťování. O post Zabraňte smršťování polyesteru v pračce a sušičce s těmito tipy apareceu primeiro em DecorStyle.